Naturterapi
Kom i kontakt med naturen og dig selv

For det meste synes tiden at være vores fjende, fordi den bringer os nærmere døden. I naturen er det til gengæld lige omvendt. Her er tiden vores ven, fordi tid i naturen bringer os nærmere livet.

Image

Morten Bracker Rasmussen


       

Send mig en besked
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.

Privatlivspolitik

Overordnet: NATUR|TID udveksler ikke nogen som helst oplysninger om dig med andre parter. Indsamlede oplysninger anvendes kun af NATUR|TID> og kun til de ved afgivelsen relevante formål.

Cookies

Når du besøger naturtid.dk indsamler vi oplysninger om dig (såkaldte cookies), som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det , der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Cookies anvendes alene til at huske de valg, du har foretaget på siden, så dine senere besøg bliver nemmere for dig. Informationerne videregives ikke til andre og anvendes ikke af andre end NATUR|TID og ikke til nogen øvrige kommercielle formål.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, gemmes dit navn og din e-mailadresse på vores server. Dette giver du tilladelse til i kraft af din tilmelding. Via din tilmelding giver du også NATUR|TID lov til at sende dig e-mails med tilbud og informationer om ydelser, der udbydes af NATUR|TID. Informationerne videregives ikke til andre og anvendes ikke af andre end NATUR|TID og ikke til nogen øvrige kommercielle formål.

Hvis du opretter en bruger (fx i forbindelse med at du handler hos NATUR|TID), accepterer du samtidig, at du tilmeldes nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde dette, enten via brugersiden, hvis du har oprettet et logind, eller via link i bunden af alle nyhedsbreve, der udsendes.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved tilmelding til nyhedsbrev, ved køb af Camps og kurser, ved køb af øvrige ydelser, ved booking af Refugie samt ved øvrige henvendelser til NATUR|TID. Informationerne vil typisk være navn, telefonnummer, e-mail og adresse samt hvilken interaktion, der har fundet sted (køb, booking, kursus etc.). Informationerne gemmes på vores server og anvendes alene til det ved interaktionen givne formål. Informationerne videregives ikke til andre og anvendes ikke af andre end NATUR|TID og ikke til nogen øvrige kommercielle formål.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet (fx hvilke sider du klikker på, geografisk placering m.v.) samt personlige informationer videregives ikke til tredjeparter. Videregivelse af personoplysninger vil således kun kunne ske, hvis du giver samtykke til det.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi opbevarer om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske via kontaktformularen. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

4

Naturtanker

Modtag fortællinger og tanker direkte fra skoven samt nyheder om kurser, særlige tilbud og hemmeligheder.

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Naturterapi for enkeltpersoner og grupper. Kurser og Camps inden for naturterapi. Natur Refugium og Retreat. Kom i kontakt med dig selv og naturen.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© Copyright - naturtid.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.