Skovtemplet

Få fuldkommen fred og ro midt i den skønne natur. Her er rige muligheder for at være i og med naturen. Her er skov, bakker og dale, skovsøer, nåletræer, bøg og dybgrøn mos. Og her er stille. Kun dyrenes lyde og vinden høres.

Du finder Skovtemplet her:

Mit skovhus ligger i Bidstrup Skovene ved Skjoldenæsholm ikke så langt fra Jystrup på Midtsjælland.

I forbindelse med kurser og andre aktiviteter, vil mødested og adresse blive oplyst ved tilmelding.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Individuel Naturterapi

Har du brug for at arbejde med en personlig problemstilling, eller ønsker du at komme i bedre kontakt med dig selv og at mærke mere nærvær og tilknytning til dine omgivelser, hvad end det er naturen eller andre mennesker, så er Naturterapi måske noget for dig.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Grundkursus i Naturterapi

Kunne du tænke dig at lære, hvad Naturterapi er, hvordan du kan anvende det i praksis, og hvordan det er at arbejde som Naturterapeut, så er dette Grundkursus i Naturterapi noget for dig. Kurset er kort og intensivt, og du kommer derfor meget hurtigt tæt på både naturen og dig selv her.
Camp Reset. Outdoor, friluftsliv og afstresning. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Camp Reset

På Camp Reset nulstiller vi bogstaveligt talt. Vi får fat i skovens rødder, finder tilbage til vores oprindelige urkraft og vores ursanser og genskaber forbindelsen til naturen og til os selv.
Kreativitet. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Kreativt Naturrum

Naturen er en af de aller bedste inspirationskilder og stimulatorer, når vi ønsker at være kreative og skrive, skabe, kreere, løse opgaver, udfordringer eller noget helt syvende. I kreativt Naturrum er vi uden for, og vi anvender naturens symboler og sanseindtryk til at udvide vores tankerum.
I Shamanismens fodspor. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

I Shamanismens fodspor

Tag med på en opdagelsesrejse i tusinder af års traditioner med at søge råd og indsigt hos naturen og dens væsner og ånder. Find dit Kraftdyr, giv slip på uønskede mønstre, lær om Årshjulet og altings cyklus og skab forbindelse til din indre urkraft.

Salve for sjælen

Image
Image

Velkommen til mit sted midt i den skønneste natur i skoven. Jeg har valgt at kalde stedet for "Skovtemplet". Følelsen, når man er her, er saliggørende og fylder en med fred, ro og jordforbundet nærvær. Her emmer af natur, liv og ægte inderlighed, der uundgåeligt forbinder dig med din egen indre natur. Alt dette er lige præcis, hvad Skovtemplet er, og det er jeg taknemmelig for. Her er bare skønt.

Huset og min skovhave ligger et stykke ad stien inde i skoven, og bevæger man sig videre ind i skoven, er det første, man lægger mærke til, de høje bakker og dale. Skoven er meget kuperet og har samtidig en rig variation af træsorter og dyreliv. Det næste, man bemærker, er duftene og stilheden. På vindstille dage er her så stille, så kun dyrene og de summende insekter høres (om sommeren). Vinteren er til gengæld som en dyne af fredsommelig dvale her. En tid til fordybelse og refleksion. Efteråret er smukt, farverigt og ruskende. Foråret sitrende, spirende, levende og sprudlende. Fuldt af farver og et dyre og -planteliv, der bare har ventet på, at det hele skulle begynde igen.

Her ligger mit lille bindingsværkshus fra 1800-tallet - kaldet Østre Trøjeborg - og her bor jeg. Stedet har en stor grund, der går ind i skoven. Der er bålplads, borde og bænke samt masser af teltplads.

Det er også her, jeg holder Naturterapi, Kreativt Naturrum og Grundkursus i Naturterapi samt øvrige naturaktiviteter. Her er fasaner, harer, rådyr, dådyr, egern, mus, ræve, ugler, rovfulge, spurvefugle og mange andre skønne dyr. De lever frit og oftest uforstyrret, hvilket vi også gør her i dette lille hjørne af paradis. Skoven er i øvrigt også en del af Nationalparken Skjoldungernes Land.

I pagt med naturen

I de aktiviteter, jeg afholder, bruger vi området omkring min skovhave, og vi bruger også skovens dybde. Dog altid i ydmyg respekt og omsorg for naturen og dyrelivet. Det er noget, der er vigtig for mig herude. Her er vi ligeværdige alle sammen. Dyr, planter, træer, insekter, himmel og jord. Som mennesker indgår vi respektfuldt og omsorgsfuldt i denne helhed.

Lidt fakta

NATUR|TID (og Skovtemplet) ligger i den sydlige del af Bidstrup Skovene i området, der kaldes Skjoldenæsholm. Bidstrup Skovene er en del af Skovhøjlandet, som er Sjællands næststørste skovområde. Det er et par kilometer fra Jystrup på Midtsjælland, og placeringen er optimal stort set lige meget, hvor på Sjælland du kommer fra. Transporttiden til og fra København går lettest via Hvalsø Station, og er ca. en halv time med toget (lidt mere i bil), og ikke meget mere fra alle andre steder på Sjælland. Afstanden til stationen er omkring 8 minutter i bil, så hvis du ankommer med tog, kan afhentning aftales. Kommer du i bil, kan du parkere på grunden, der er masser af plads.

Naturtanker
Modtag fortællinger og oplevelser direkte fra skoven samt nyheder om kurser, særlige tilbud og hemmeligheder.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© Copyright - naturtid.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.

coffee

Vent, inden du stikker af: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.

coffee

Hej, jeg forstyrrer dig lige: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.