Naturtanker

Der er mange udfordringer ved at skifte det trygge byliv ud med stilhed, mørke og ensomhed. Og der er meget smukt. Følg med i mit liv i skoven og de oplevelser, observation, tanker og refleksioner, det føder.

Om livet i skoven

- og alt andet mellem himmel og jord

 

Image
Image


Blog'en Naturtanker ses længere nede på siden.

Da jeg tilbage i 2020 flyttede ud i skoven helt alene, vidste jeg, at det ville blive en proces og en udfordring. Det var en udfordring, jeg havde lyst til at prøve af og give mig selv. Ikke, fordi det ville blive svært, men fordi jeg havde brug for det. Jeg havde brug for at prøve at leve på en anden måde. En måde mere i balance med mig selv, hvem jer er, og hvem vi som mennesker grundlæggende er i vores ursjæl.

Jeg vidste, at det ville blive en opdagelsesrejse i min indre og den ydre natur. Derfor besluttede jeg også, at jeg ville dele den rejse med jer alle sammen. Jeg skriver derfor både min blog "Naturtanker", som du kan følge her på siden, og så laver jeg en videodagbog (som dog ikke udkommer hver dag) på min Youtube-kanal, der har fået navnet "Livet i skoven". Den kan du følge her »

Følg: Ønsker du at få besked, hver gang der er nyt under Naturtanker, eller nye film på Livet i skoven, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev herunder:

 


Blog: Naturtanker


4. maj 2022
Det startede med Thoreau

Ja, det gjorde det faktisk, altså startede med Thoreau. Nogen vil nok sige, at det hele startede i barndommen, og det er jo sandt. Mine forældres betagelse af naturen lagde helt sikkert kimen til de ting, der sker i dag så mange, mange år senere. Men, det med at jeg pludselig er flyttet alene i skoven, det startede for ikke så længere siden ... med en bog fra 1854.

3. maj 2022
Urtid og naturtid

Der findes almindelig tid, og så findes der naturtid. Tid, der ikke bliver målt, men i stedet sanset, observeret og aflæst i omgivelserne. Naturtid følger lysets cyklus, døgnets rytme og livets bevægelse. Tiden i naturen føles blot, den går ikke, den findes faktisk ikke, den står stille. Det er alt omkring den, der flytter sig.

5. maj 2022
Mørkeræd

Det starter, når det begynder at blive mørkt. Så mærker jeg den der lille uro under overfladen. Ikke angst, bare en uro. Måske en slags årvågenhed, der ligger i mine urgamle gener. Bevæger jeg mig udenfor og ind i skoven, så bliver uroen til gengæld meget intens lige pludselig. Og jeg tror, jeg ved, hvad det handler om.

2. maj 2022
Lysets cyklus

Det er gået op for mig, at jeg er nødt til at lære at leve med lyset herude i skoven. Være ude når det er lyst, inde når det er mørkt, så konsekvent er livets opdeling her. Jeg kan intet foretage mig ude, når det er mørkt, så jeg står op med solen og går i seng med solen (så at sige). Lyset styrer nu min dagsrytme, og det føles faktisk ret fantastisk.

17. januar 2024
Bliv ven med mørket

Vi forbinder oftest mørke med uhygge eller ligefrem angst ... især hvis vi befinder os dybt inde i en skov. At være bange eller utryg ved mørke er naturligt for os. Faktisk er det en vigtig del af vores oprindelige overlevelsesinstinkt. Det betyder nemlig, at vi er mere årvågne, opmærksomme og på vagt, og i sær at vores sanser er skærpede.

Morten Bracker - Hulemand, Naturterapeut og og Shamanistisk opdagelsesrejsende
Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.


Individuel Naturterapi

Har du brug for at arbejde med en personlig problemstilling, eller ønsker du at komme i bedre kontakt med dig selv og at mærke mere nærvær og tilknytning til dine omgivelser, hvad end det er naturen eller andre mennekser, så er Naturterapi måske noget for dig.

Camp Reset. Outdoor, friluftsliv og afstresning. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Camp Reset

På Camp Reset nulstiller vi bogstaveligt talt. Vi får fat i skovens rødder, finder tilbage til vores oprindelige urkraft og vores ursanser og genskaber forbindelsen til naturen og til os selv.
Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Grundkursus i Naturterapi

Kunne du tænke dig at lære, hvad Naturterapi er, hvordan du kan anvende det i praksis, og hvordan det er at arbejde som Naturterapeut, så er dette Grundkursus i Naturterapi noget for dig. Kurset er kort og intensivt, og du kommer derfor meget hurtigt tæt på både naturen og dig selv her.
Kreativitet. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Kreativt Naturrum

Naturen er en af de aller bedste inspirationskilder og stimulatorer, når vi ønsker at være kreative og skrive, skabe, kreere, løse opgaver, udfordringer eller noget helt syvende. I kreativt Naturrum er vi uden for, og vi anvender naturens symboler og sanseindtryk til at udvide vores tankerum.
I Shamanismens fodspor. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

I Shamanismens fodspor

Tag med på en opdagelsesrejse i tusinder af års traditioner med at søge råd og indsigt hos naturen og dens væsner og ånder. Find dit Kraftdyr, giv slip på uønskede mønstre, lær om Årshjulet og altings cyklus og skab forbindelse til din indre urkraft.
Naturtanker
Modtag fortællinger og oplevelser direkte fra skoven samt nyheder om kurser, særlige tilbud og hemmeligheder.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© Copyright - naturtid.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.

coffee

Vent, inden du stikker af: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.

coffee

Hej, jeg forstyrrer dig lige: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.