Video | blog

Med naturen i bagagen og i hjertet vil jeg på min YouTube-kanal dele alt, hvad jeg oplever og forblændes af, så du kan få en bid med af det hele. Min videoblog er min ærlige, hudløse og uforudsigelige opdagelsesrejse i vores indre og ydre natur.

Morten Bracker - Hulemand, Naturterapeut og og Shamanistisk opdagelsesrejsende
Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Individuel Naturterapi

Har du brug for at arbejde med en personlig problemstilling, eller ønsker du at komme i bedre kontakt med dig selv og at mærke mere nærvær og tilknytning til dine omgivelser, hvad end det er naturen eller andre mennesker, så er Naturterapi måske noget for dig.

Camp Reset. Outdoor, friluftsliv og afstresning. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Camp Reset

På Camp Reset nulstiller vi bogstaveligt talt. Vi får fat i skovens rødder, finder tilbage til vores oprindelige urkraft og vores ursanser og genskaber forbindelsen til naturen og til os selv.
Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Grundkursus i Naturterapi

Kunne du tænke dig at lære, hvad Naturterapi er, hvordan du kan anvende det i praksis, og hvordan det er at arbejde som Naturterapeut, så er dette Grundkursus i Naturterapi noget for dig. Kurset er kort og intensivt, og du kommer derfor meget hurtigt tæt på både naturen og dig selv her.
Kreativitet. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Kreativt Naturrum

Naturen er en af de aller bedste inspirationskilder og stimulatorer, når vi ønsker at være kreative og skrive, skabe, kreere, løse opgaver, udfordringer eller noget helt syvende. I kreativt Naturrum er vi uden for, og vi anvender naturens symboler og sanseindtryk til at udvide vores tankerum.
I Shamanismens fodspor. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

I Shamanismens fodspor

Tag med på en opdagelsesrejse i tusinder af års traditioner med at søge råd og indsigt hos naturen og dens væsner og ånder. Find dit Kraftdyr, giv slip på uønskede mønstre, lær om Årshjulet og altings cyklus og skab forbindelse til din indre urkraft.

Følg med i naturen

Image
Image

Da jeg tilbage i 2020 flyttede ud i skoven helt alene, vidste jeg, at det ville blive en proces og en udfordring. Det var en udfordring, jeg havde lyst til at prøve af og give mig selv. Ikke, fordi det ville blive svært, men fordi jeg havde brug for det. Jeg havde brug for at prøve at leve på en anden måde. En måde mere i balance med mig selv, hvem jer er, og hvem vi som mennesker grundlæggende er i vores ursjæl.

Jeg vidste, at det ville blive lidt af en opdagelsesrejse, og derfor besluttede jeg også, at jeg ville dele den rejse med jer alle sammen. På min YouTube-kanal vil jeg dels vil fortælle om mit arbejde med Naturterapien og Shamanismen, som jeg tilbyder fra mit skønne sted i skoven. Det kan du læse mere om her »

Jeg vil også tage kameraet med på mine vandre- og overnatningsture både i Danmark og på mine rejser ud i verden og dele alle mine oplevelser.

Og, så vil jeg fortælle dig om de ting, det her liv i naturen føder af tanker, refleksioner, læring og udfordringer. Det er nemlig også en både vigtig og spændende del af det hele - på godt og ondt, for det byder både på fantastiske oplevelser og følelser, men også på mange svære. Dette kan du også læse om i min tekstblog "Naturtanker", som du kan følge her.

Jeg er sikker på, at det vil være spændende for dig at følge med i, og det kan du gøre ved at abonnere på YouTube-kanalen, og også meget gerne både like og dele. emojis

... eller se de seneste videoer nedenfor.
GRUNDKURSUS I NATURTERAPI
GRUNDKURSUS I NATURTERAPI GRUNDKURSUS I NATURTERAPI
En weekend i den skønneste natur med overnatning, undervisning, bålhygge og fællesskab. Du lærer om naturforbindelse, naturterapi, og om hvordan du kan bruge det både for dig ... Vis mere
Bål & Te mellem mos og gran
Bål & Te mellem mos og gran Et hurtigt lille bål i mit transportable bålfad, og en varm kop te. Det er bare hygge midt i alt det grå og det våde.
Sneen er som forudset allerede ved at smelte, og jeg er glad for, at jeg nåede ud ... Vis mere
Snevejr og vinter i skoven
Snevejr og vinter i skoven Så er vinteren kommet til Danmark, og jeg elsker det.
Det er så sjældent efterhånden, at vi får de her rigtige vinter snedage. Så nu er det bare om at komme ud og opleve det, inden det nok snart er s ... Vis mere
Sne, bål & omelet
Sne, bål & omelet Sne, bål og omelet.
På bålpladsen i min skovhave laver jeg i denne film en simpel omelet med skiveskårne bagekartofler, rød peberfrugt, bacon, tre æg samt groft salt og sort peber.
Det smagte faktis ... Vis mere
Shamanistisk renselses-ritual med hvid Salvie
Shamanistisk renselses-ritual med hvid Salvie Renselse med hvid Salvie-røgelse.
Jeg udfører i denne video et simpelt solo-ritual i skoven med røgelse fra hvid Salvie.
Salvien "antændes" med gløder fra bålet og afgiver derved sin røg med en mark ... Vis mere
Way of Water - Afstresning, Mindfulness & Naturterapi
Way of Water - Afstresning, Mindfulness & Naturterapi Way of Water
Vand findes i en uendelighed af former, teksturer, udtryk og stemninger. Ord er overflødige.
Ha' det skønt derude i naturen 😍🌳🍁🌊💧☔
#wayofwater #mindfulness #naturterapi #afstresning #n ... Vis mere
Et lille tip - Mini-bålfad
Et lille tip - Mini-bålfad Et lille tip - Mini-bålfad
Hvis du er på tur i skoven og gerne vil lave bål lidt "off-grid", det vil sige hvor der ikke er en rigtig bålplads, så er her en måde at gøre det på, uden at du skader skov ... Vis mere
Efterårsfarver i skoven set fra luften
Efterårsfarver i skoven set fra luften Efterårsfarver i skoven set fra luften omkring mit skovhus.
Bidstrup Skovene er en del af Skovhøjlandet, som er Sjællands næststørste skovområde. Det bakkede, varierede skovlandskab indeholder både s ... Vis mere
Kontraster & Afstresning i naturen
Kontraster & Afstresning i naturen Kontraster & Afstresning i naturen
Kontrasterne i livet er hinandens forudsætninger
Og måske ligefrem nødvendigheder
De forstærker deres modsætninger hver især
Og beriger dermed hinanden
I de rette ... Vis mere
Afstresning - Frossen efterårstur i skoven
Afstresning - Frossen efterårstur i skoven Afstresning - Frossen efterårstur i skoven
Frostsol - eller vinterefterår - lige nu, hvor efteråret stadig viser de sidste flammende farver, mens frosten lægger sig som et lyddæmpende tæppe.
😍🌳🍁🍂
# ... Vis mere

Hent flere videoer >>

Naturtanker
Modtag fortællinger og oplevelser direkte fra skoven samt nyheder om kurser, særlige tilbud og hemmeligheder.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© Copyright - naturtid.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.

coffee

Vent, inden du stikker af: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.

coffee

Hej, jeg forstyrrer dig lige: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.