Naturterapi
Kom i kontakt med naturen og dig selv

For det meste synes tiden at være vores fjende, fordi den bringer os nærmere døden. I naturen er det til gengæld lige omvendt. Her er tiden vores ven, fordi tid i naturen bringer os nærmere livet.

Nyhedsbrev og interesselister

Her kan du til- og framelde dig nyhedsbrevet fra naturtid.dk samt eventuelle interesselister. Du kan også ændre dine brugeroplysninger, hvis du ønsker. Bemærk, at vi KUN sender e-mails ud til dig med information om vores egne tilbud og ydelser. Din e-mailadresse anvendes ikke til andet og ikke af andre. - NB: Husk at klikke på "Gem", når du har foretaget dine ændringer.
Tilmelding
Naturtanker
Interesseliste for Grundkursus i Naturterapi
Interesseliste for Camp Reset
Interesseliste for Skovsansning

Naturtanker

Modtag fortællinger og tanker direkte fra skoven samt nyheder om kurser, særlige tilbud og hemmeligheder.

Naturterapi for enkeltpersoner og grupper. Kurser og Camps inden for naturterapi. Natur Refugium og Retreat. Kom i kontakt med dig selv og naturen.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© Copyright - naturtid.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.

coffee

Vent, inden du stikker af: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.

coffee

Hej, jeg forstyrrer dig lige: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.