Naturterapi

Med naturen som hjælper og vejleder kan vi skabe kontakt til en dybere, friere og mere autentisk del af os selv og ad den vej finde oprigtige løsninger eller svar på problemstillinger, vi tumler med i livet.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Grundkursus i Naturterapi

Kunne du tænke dig at lære, hvad Naturterapi er, hvordan du kan anvende det i praksis, og hvordan det er at arbejde som Naturterapeut, så er dette Grundkursus i Naturterapi noget for dig. Kurset er kort og intensivt, og du kommer derfor meget hurtigt tæt på både naturen og dig selv her.
Camp Reset. Outdoor, friluftsliv og afstresning. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Camp Reset

På Camp Reset nulstiller vi bogstaveligt talt. Vi får fat i skovens rødder, finder tilbage til vores oprindelige urkraft og vores ursanser og genskaber forbindelsen til naturen og til os selv.
Kreativitet. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Kreativt Naturrum

Naturen er en af de aller bedste inspirationskilder og stimulatorer, når vi ønsker at være kreative og skrive, skabe, kreere, løse opgaver, udfordringer eller noget helt syvende. I kreativt Naturrum er vi uden for, og vi anvender naturens symboler og sanseindtryk til at udvide vores tankerum.
I Shamanismens fodspor. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

I Shamanismens fodspor

Tag med på en opdagelsesrejse i tusinder af års traditioner med at søge råd og indsigt hos naturen og dens væsner og ånder. Find dit Kraftdyr, giv slip på uønskede mønstre, lær om Årshjulet og altings cyklus og skab forbindelse til din indre urkraft.

Individuel Naturterapi

Image
Image

Har du brug for at arbejde med en personlig problemstilling, en beslutning eller finde svar, råd og vejledning, eller ønsker du at komme i bedre kontakt med dig selv og at mærke mere nærvær, meningsfuldhed og autenticitet, så er Naturterapi måske noget for dig. Det foregår i den skønneste natur ved min lille lomme i paradis, som jeg har kaldt Skovtemplet.


Nedenfor kan du læse, hvordan individuel Naturterapi kan foregå. Du kan også læse mere overordnet om, hvad Naturterapi er her »

I den individuelle Naturterapi er der kun dig og din naturterapeut til stede. Fokus vil alene være på dig, og de ønsker eller problemstillinger du har valgt, vi skal arbejde med. Der er på den måde tale om en meget intens proces med dig i fokus.

Når vi starter sessionen, vil vi tale om, hvad dit ønske til naturterapien er, og ud fra det du fortæller, kan vi vælge de metoder, der egner sig bedst. Og det kan sagtens være (højst sandsynligt) at vi vil arbejde med flere forskellige værktøjer i løbet af sessionen. Fælles for alle værktøjerne er dog, at de foregår i og med naturen som omdrejningspunkt, og at alt foregår udendørs i elementers favn. Vi anvender alt omkring os, samtidig med at vi udviser respekt for naturen som en ligeværdig eksistens.

Naturterapi. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
Hvor lang tid tager det?

Fordi vi arbejder intenst i og med naturen, er tid en væsentlig faktor. I naturterapien er sessioner på 45 minutter eller en time ikke anvendeligt, og sessionerne er derfor noget længere. Tid, nærvær og fordybelse i naturen er vigtigt og afgørende for netop det at arbejde naturterapeutisk.

Du kan vælge mellem disse fire typer naturterapi: 

 • 3 timer
  Her opholder vi os i skoven og arbejder fokuseret med en konkret problemstilling i tre sammenhængende timer. Det kan foregå på alle tidspunker af dagen. Pris kr. 950,-

 • 6 timer
  På samme måde som med 3-timers-terapien arbejder vi i skoven, men her holder vi også spise- og kaffe/te-pauser undervejs. Det kan foregå på alle tidspunker af dagen. Pris kr. 1.500,-

 • 10 timer
  Vi opholder os i skoven hele dagen og bruger tiden på at arbejde naturterapeutisk sammen, og sætter her også stunder af til sansning, stilhed og alenehed. Vi laver mad og kaffe/te over bål og er ude under hele forløbet, som vil foregå fra kl. 10 formiddag til kl. 8 aften. Pris kr. 2.100,-

 • 24 timer
  Her indgår overnatning i telt eller tarp samt spise- og kaffe/te-pauser. Vi opholder os i skoven under hele forløbet og bruger tiden på at arbejde naturterapeutisk sammen, og også på sansning, stilhed og alenehed. Vi laver mad og kaffe/te over bål og er ude under hele forløbet, som vil foregå fra kl. 10 formiddag til kl. 10 næste formiddag. Pris kr. 2.800,-
Naturterapi. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
Det praktiske

Sted: Naturterapi, og alle mine øvrige naturaktiviteter, foregår ved mit naturskønne sted, som jeg har kaldt Skovtemplet. Du kan læse lidt mere om stedet, og se hvor det ligger, her »

Vand og toilet: Der er for alle forløb adgang til vand og toilet. Der er således ikke tale om "overlevelseskurser", men ren naturterapi med dig og naturen i centrum.

Overnatning: For 24-timers-forløb kan du medbringe eget telt eller låne et her. Du kan også låne luftmadras og andet overnatningsudstyr, hvis du ikke selv har den slags.

Mad og drikke: Dette indgår i prisen (for 10 og 24-timers forløb). Har du særlige behov ift. fødevarer, må du gerne skrive det i formularen eller huske at sige det i telefonen. For 3 og 6-timers forløb, medbringer du selv madpakke, frugt og snaks efter behov. Kaffe og te er med i prisen.

Påklædning: Dette afhænger af vejr og årstid. Sørg for at tjekke vejrudsigten for Skælskør og klæde dig rigtigt på. Sørg også for at have ekstra tørt tøj med, hvis de lover regnvejr og ekstra varmt tøj, hvis det er koldt/frost. For overnatning om vinteren kræves også ekstra uldundertøj, sovepose m.m så du kan holde varmen om natten.

Andet udstyr: Ud over den rette påklædning, skal du også medbringe en drikkeflaske til mindst en halv liter. For 24-timers-forløb får du selvfølgelig også brug for dine almindelige toiletting. Herudover er der ikke som udgansgpunkt brug for andet særligt udstyr. Mangler vi noget undervejs, er det inden for rækkevidde i Fasanhuset.

Har du spørgsmål i øvrigt, skriver eller ringer du bare.

Sådan kommer du i gang

Ønsker du at aftale tid for en naturterapi-session, er du velkomen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden eller at ringe til mig på tlf.: 31697000.

Skriv gerne (det er ikke et krav) i formularen, hvilken type naturterapi du ønsker (3, 6, 10 eller 24 timer) og også gerne et par ord om, hvad du ønsker at arbejde med i terapien.

Om NATUR|TID: Har du lyst til at vide lidt mere om tankerne bag NATUR|TID, finder du læsestof i blog'en Naturtanker og under Bag om Naturtid. Du kan også følge min video-dagbog om Livet i skoven.

Send mig en besked

Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Naturtanker
Modtag fortællinger og oplevelser direkte fra skoven samt nyheder om kurser, særlige tilbud og hemmeligheder.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© Copyright - naturtid.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.

coffee

Vent, inden du stikker af: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.

coffee

Hej, jeg forstyrrer dig lige: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.