Kreativt Naturrum

Naturen er en af de aller bedste inspirationskilder, når vi ønsker at være kreative og skrive, kreere, løse opgaver, udfordringer eller noget helt syvende. I kreativt Naturrum er vi uden for, og vi anvender naturens symboler og sanseindtryk til at udvide vores tankerum og skaberkraft.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Individuel Naturterapi

Har du brug for at arbejde med en personlig problemstilling, eller ønsker du at komme i bedre kontakt med dig selv og at mærke mere nærvær og tilknytning til dine omgivelser, hvad end det er naturen eller andre mennesker, så er Naturterapi måske noget for dig.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Grundkursus i Naturterapi

Kunne du tænke dig at lære, hvad Naturterapi er, hvordan du kan anvende det i praksis, og hvordan det er at arbejde som Naturterapeut, så er dette Grundkursus i Naturterapi noget for dig. Kurset er kort og intensivt, og du kommer derfor meget hurtigt tæt på både naturen og dig selv her.
Camp Reset. Outdoor, friluftsliv og afstresning. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Camp Reset

På Camp Reset nulstiller vi bogstaveligt talt. Vi får fat i skovens rødder, finder tilbage til vores oprindelige urkraft og vores ursanser og genskaber forbindelsen til naturen og til os selv.

Kreativt Naturrum

Sted: Bidstrup Skovene ved Jystrup/Hvalsø på Midtsjælland
Image
Image

Naturen er en fantastisk sparringspartner, når vi skal være kreative og enten skabe noget eller løse udfordringer. Vores tanker og ressourcer udvides markant, når vi opholder os i naturen, og især også når vi bevæger os i den. At anvende det Kreative Naturrum kan derfor være en virkelig produktiv måde at få åbnet for den kreative proces.

Jeg har rigtig mange og gode erfaringer med, at det at bevæge sig og samtidig bruge omgivelserne aktivt er utrolig givende, når man skal arbejde kreativt. Kreativt Naturrum går ud på, at vi bruger et antal timer eller en hel dag (alt efter, hvad du har brug for) i skoven, hvor vi går, snakker, tænker og laver øvelser. Alt sammen med dit emne/opgave som omdrejningspunkt, og med det formål at opnå dit ønskede resultat eller mål med sessionen. I hele forløbet inddrager vi den omgivende natur og arbejder med at skabe en forbindelse mellem dig og naturen som ressource.

Hvad kan du bruge det til?

Kreativt Naturrum kan anvendes til lige, hvad du har lyst til og brug for. Det kan være, at du er i en skabende proces, hvor du skriver eller udvikler noget. Det kan også være, at du har en opgave i forbindelse med dit arbejde eller din virksomhed. Eller måske har du en udfordring, du ønsker at finde en løsning på. Eller noget helt andet. Det kan også være en helt konkret opgave i din proces eller på et mere overordnet stadie.

Image

I det Kreative Naturrum arbejder vi med at sætte gang i - og skabe kontakt til - dine krative ressourcer, så du enten finder det svar eller den løsning, du søger, eller også får åbnet op for den proces, du måske oplever er fastlåst. Når vi anvender natur og bevægelse, vil der ske ting i sindet, som virker utrolig stimulerende og udvidende for vores kreativitet.

Om du har brug for nogle timers boost af din kreativitet, eller en hel dag, hvor vi sammen arbejder med det, du ønsker, er op til dig.

Min baggrund

Ud over, at jeg arbejder som Naturterapeut, er jeg også selv udøvende forfatter og har indtil videre udgivet fire bøger. Jeg skriver på yderligere et par bøger for tiden og er derfor også selv hele tiden i en kreativ proces. Jeg har af den grund også rigtig meget erfaring med netop det. Herudover er jeg uddannet i Kommunikation og psykologi og har arbejdet med kreative processer i rigtig mange år. Og sidst, men ikke mindst, er jeg certificeret Kognitiv Coach og har ad den vej mange års erfaring i at coache og hjælpe mennesker med netop forandrings- og løsningsprocesser.

Pris

Du kan som udgangspunkt vælge mellem tre varigheder, som du ser nedenfor, men intet er så fast, at vi ikke kan aftale noget, der passer lige til dig. Har du en idé om, hvad du specifikt har brug for, så kontakt mig, og vi aftaler nærmere.

  • 3 timer: Kr. 850,-
  • 6 timer: Kr. 1.400,-
  • 10 timer: Kr. 2.100,-

* Ønsker du at købe flere sessioner som danner et forløb, vil vi aftale en samlet fordelagtig pris. Det kan fx være 3 x 6 timer i løbet af en månedstid eller anden sammensætning, der passer til dit behov. 

Er du interesseret?

Hvis du ønsker at aftale en session i skoven, hvor vi arbejder med din kreative proces eller udfordring, så send mig enten en besked via formularen nedenfor eller ring/skriv til mig. Du finder mine kontaktinformationer ved at klikke på knappen her under.

Send mig en besked

Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Naturtanker
Modtag fortællinger og oplevelser direkte fra skoven samt nyheder om kurser, særlige tilbud og hemmeligheder.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© Copyright - naturtid.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.

coffee

Vent, inden du stikker af: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.

coffee

Hej, jeg forstyrrer dig lige: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.