Grundkursus i
Naturterapi

Du vil lære, hvordan du kommer i bedre kontakt med din egen indre natur og ad den vej den ydre natur. Og, du vil lære, hvilke metoder og værktøjer inden for naturterapien, du kan anvende både i forhold til dig selv og i forhold til andre.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Individuel Naturterapi

Har du brug for at arbejde med en personlig problemstilling, eller ønsker du at komme i bedre kontakt med dig selv og at mærke mere nærvær og tilknytning til dine omgivelser, hvad end det er naturen eller andre mennesker, så er Naturterapi måske noget for dig.

Camp Reset. Outdoor, friluftsliv og afstresning. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Camp Reset

På Camp Reset nulstiller vi bogstaveligt talt. Vi får fat i skovens rødder, finder tilbage til vores oprindelige urkraft og vores ursanser og genskaber forbindelsen til naturen og til os selv.
Kreativitet. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Kreativt Naturrum

Naturen er en af de aller bedste inspirationskilder og stimulatorer, når vi ønsker at være kreative og skrive, skabe, kreere, løse opgaver, udfordringer eller noget helt syvende. I kreativt Naturrum er vi uden for, og vi anvender naturens symboler og sanseindtryk til at udvide vores tankerum.
I Shamanismens fodspor. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

I Shamanismens fodspor

Tag med på en opdagelsesrejse i tusinder af års traditioner med at søge råd og indsigt hos naturen og dens væsner og ånder. Find dit Kraftdyr, giv slip på uønskede mønstre, lær om Årshjulet og altings cyklus og skab forbindelse til din indre urkraft.

Lær om Naturterapi

Sted: Bidstrup Skovene ved Jystrup/Hvalsø på Midtsjælland
Image
Image

Kunne du tænke dig at lære, hvad Naturterapi er, og hvordan du kan anvende det i praksis, så giver dette Grundkursus i Naturterapi dig de helt grundliggende værktøjer og indsigter til at komme i gang med naturterapien.


tilmeld Se hold og datoer samt tilmelding nederst på siden.

Kurset er kort og intensivt, og du kommer derfor meget hurtigt tæt på både naturen og dig selv her. Du vil lære, hvordan du kommer i bedre kontakt med din egen indre natur og ad den vej den ydre natur. Og, du vil lære, hvilke metoder og værktøjer inden for naturterapien, du kan anvende både i forhold til dig selv og i forhold til andre.

Kursus og uddannelse inden for naturterapi og som naturterapeut.
Kursets indhold

Kurset har på den måde to formål. Dels at sætte dig selv i en tilstand af nærvær, væren og forbindelse med naturen, og dels at vise dig, hvordan du også kan hjælpe andre med at gøre det samme. Herudover er en vigtig del af naturterapien også at kunne anvende naturen som assistent, når vi arbejder med personlige udfordringer, spørgmål og ønsker. Det gør vi blandt andet ved at inddrage naturens symbolverden. Når vi opsøger symboler i naturen, søger vi dem også i os selv, og ved at forbinde de to fænomener, skabes kontakt til noget dybere og mere autentisk, måske ærligt og ægte, i os. På den måde vil de svar og erkendelser, vi finder, også være mere dybe og oprigtige.

På kurset vil du også lære en række helt konkrete metoder og værktøjer, som du kan anvende i praksis for dig selv og sammen med andre. Du vil således efter endt kursus både have arbejdet med din egen naturforbindelse, og du vil have en masse rigtig gode metoder med hjem i værktøjskassen.

Når din læring her er slut, starter din egen uddannelse i dig selv. Du bliver nemlig kun dygtig ved at træne, øve og arbejde med principperne i naturterapien. Det er ikke et koncept, det er en måde at leve og forholde sig til mennesker, dyr, natur og især sig selv på.

Bemærk: Dette er ikke en uddannelse til Naturterapeut. Dette er et minikursus, der giver en indføring i, hvad Naturterapi er og lærer dig nogle eksempler på de metoder og værktøjer, der anvendes i naturterapien. Ønsker du at uddanne dig mere grundigt inden for Naturterapi, er der flere muligheder. Human Education Group (hvor jeg selv er uddannet) udbyder fx dels den et-årige uddannelse til Naturterapeut og den videre overbygning til Naturbaseret Psykoterapeut. Du kan læse mere om disse uddannelser på heg.dk »

Kursusform

Kurset består af to moduler, og hvert modul er på to hele dage med overnatning. Hvert modul starter lørdag kl. 9:00 og slutter søndag kl. 17:00.

Modulerne vil ligge med cirka 3 - 4 ugers mellemrum.

Dagene på kurset vil bestå af både undervisningssessioner, fordybelsessessioner, træningsøvelser samt fællesskab med kaffepauser, spisestunder og bålhygge. Alt sammen fordelt, så vi får nogle skønne dage i naturen sammen og samtidig lærer mest muligt om at arbejde med naturterapi og med naturen som assistent.

Alt foregår udendørs, og vi vil således være ude alle dage uanset vejret. Der overnattes i telt (eller tarp/hængekøje) ved bålpladsen og undervises i skoven og omkring lejrpladsen. Tjek derfor de gode råd og tips under "Det praktiske" nedenfor.

Deltagerantal: Der vil være 4 - 8 deltagere på hvert hold.


Tip: Udover dette Grundkursus i Naturterapi, kan du også tilmelde dig Fordybelsesdagene, hvor vi træner og øver metoderne og værktøjerne inden for Naturterapi endnu mere.
Pris

Pris for kursus inkl. to weekend-moduler på i alt 4 hele undervisningsdage, overnatninger samt kaffe, te og mad fra bål: Kr. 3.200,-

Der vil på kurset også blive uddelt øvelsesark samt forslag til relevant litteratur.

Betalingsoplysninger fremsendes på mail efter tilmelding. Der gælder de almindelige vilkår for afmelding, aflysning etc., som fremgår af Handelsbetingelserne her »

Kursus og uddannelse inden for naturterapi og som naturterapeut.
Det praktiske

Sted: Kurset, og alle mine øvrige naturaktiviteter, foregår i skovene omkring mit naturskønne sted, som jeg har kaldt Skovtemplet. Du kan læse lidt mere om stedet, og se hvor det ligger, her »

Vand og toilet: Der er adgang til drikkevandvand ved mit skovhus, hvor det også er muligt at låne et toilet. Der er således ikke tale om "overlevelseskurser", men ren naturterapi med dig og naturen i centrum. Men, da vi meget af tiden er ude i skoven langt derfra, vil der i løbet af dagen kun være mulighed for at anvende dels muldtoilet ved nogle af shelterpladserne, og ellers moder natur. Medbring derfor også gerne en pakke kleenex/toiletrulle, håndsprit samt en pose til papiraffaldet.

Overnatning: Du skal selv medbringe telt/hængekøje/tarp, luftmadras/liggeunderlag, sovepose/dyne og øvrigt udstyr, som du skal bruge til din overnatning. Tag højde for vejrudsigt og årstid, når du planlægger dette. Er du i tvivl er du velkommen til at ringe eller skrive.

Mad og drikke: Der indgår kaffe, te og vand samt aftensmad over bål om aftenen på hvert modul. Herudover medbringer du selv madpakke, frugt og snaks efter behov. Har du særlige behov ift. fødevarer, må du gerne oplyse det ved tilmelding (gælder ift. aftensmaden).

Påklædning: Dette afhænger af vejr og årstid. Sørg for at tjekke vejrudsigten for Hvalsø og klæde dig rigtigt på. Sørg også for at have ekstra tørt tøj med, hvis de lover regnvejr og ekstra varmt tøj, hvis det er koldt/frost. For overnatning om vinteren kræves også ekstra uldundertøj, sovepose m.m så du kan holde varmen om natten.

Da der er mulighed for at bade i Avnsø, som er en meget ren og helt vidunderlig skovsø, vil du i så fald også skulle huske badetøj.

Andet udstyr: Ud over den rette påklædning, skal du også medbringe en drikkeflaske til mindst en halv liter og så naturligvis dine almindelige toiletting. En lomme- eller pandelygte til om aftenen er også en god idé. Herudover er der ikke som udgansgpunkt brug for andet særligt udstyr.

Har du spørgsmål i øvrigt, skriver eller ringer du bare.

Tilmelding

Udfyld formularen nedenfor, og vælg det datosæt, du ønsker at deltage på. Når du har sendt din tilmelding, vil du modtage betalingsoplysninger samt alle praktiske oplysninger på mail. Så snart din betaling er modtaget via enten mobilepay eller bankoverførsel, er din plads på holdet sikret.

Passer datoerne dig ikke, kan du også tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker, så får du nemlig straks besked, når der kommer nye hold og datoer. Tilmeld dig nederst på siden her.

Det er også muligt at flekse mellem de enkelte moduler på holdene, hvis der er plads. I så fald kan du skrive dine ønsker under "Særlige behov" eller kontakte mig.

Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Naturtanker
Modtag fortællinger og oplevelser direkte fra skoven samt nyheder om kurser, særlige tilbud og hemmeligheder.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© Copyright - naturtid.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.

coffee

Vent, inden du stikker af: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.

coffee

Hej, jeg forstyrrer dig lige: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.