Grundkursus i
Naturterapi

En weekend i den skønneste natur med overnatning, undervisning, bålhygge og fællesskab. Du lærer om naturforbindelse, naturterapi, og om hvordan du kan bruge det både for dig selv og andre.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Individuel Naturterapi

Har du brug for at arbejde med en personlig problemstilling, eller ønsker du at komme i bedre kontakt med dig selv og at mærke mere nærvær og tilknytning til dine omgivelser, hvad end det er naturen eller andre mennesker, så er Naturterapi måske noget for dig.

Camp Reset. Outdoor, friluftsliv og afstresning. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Camp Reset

På Camp Reset nulstiller vi bogstaveligt talt. Vi får fat i skovens rødder, finder tilbage til vores oprindelige urkraft og vores ursanser og genskaber forbindelsen til naturen og til os selv.
Kreativitet. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Kreativt Naturrum

Naturen er en af de aller bedste inspirationskilder og stimulatorer, når vi ønsker at være kreative og skrive, skabe, kreere, løse opgaver, udfordringer eller noget helt syvende. I kreativt Naturrum er vi uden for, og vi anvender naturens symboler og sanseindtryk til at udvide vores tankerum.
I Shamanismens fodspor. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

I Shamanismens fodspor

Tag med på en opdagelsesrejse i tusinder af års traditioner med at søge råd og indsigt hos naturen og dens væsner og ånder. Find dit Kraftdyr, giv slip på uønskede mønstre, lær om Årshjulet og altings cyklus og skab forbindelse til din indre urkraft.

Lær om Naturterapi

Sted: Kurset afholdes i Bidstrup Skovene på Midtsjælland.
Image
Image

Kunne du tænke dig at lære, hvad Naturterapi er, og hvordan du skaber naturforbindelse, nærvær samt balance mellem din egen indre natur og den ydre natur? Dette Grundkursus i Naturterapi giver dig nogle helt grundliggende værktøjer og indsigter til at komme i gang med naturterapien og til at finde tilbage til din egen autentiske natur.


tilmeld Se hold og datoer samt tilmelding nederst på siden.

På kurset, der forløber over en weekend (lørdag - søndag), kommer du tæt på både naturen og dig selv. Du vil lære, hvordan du skaber bedre kontakt mellem din egen indre natur og den ydre natur. Og, du vil lære, hvilke metoder og værktøjer inden for naturterapien du kan anvende både i forhold til dig selv og i forhold til andre. Og du vil også lære om nærvær, tilstedeværelse i nuet og om at skabe naturforbindelse. Alt sammen i den skønneste natur i fællesskab med en håndfuld andre kursusdeltagere. Vi hygger omkring bålet, vi overnatter i det fri og vi øver og lærer en masse.


”Jeg blev virkelig overrasket over, hvor vildt det her virker. Det har givet mig en rigtig god afklaring om, hvad naturterapi er.”
Terapiøvelse
Kursets indhold

Kurset har to formål. Dels at sætte dig selv i en tilstand af nærvær, væren og forbindelse med naturen, og dels at lære dig en række helt konkrete metoder og værktøjer, som du kan anvende i praksis for dig selv og sammen med andre. Du vil således efter endt kursus både have arbejdet med din egen naturforbindelse, og du vil have en håndfuld rigtig gode metoder med hjem i værktøjskassen.

Du kan læse lidt mere om, hvad Naturterapi er her »

Bemærk: Dette er et intensivt weekend-kursus. Ønsker du at uddanne dig mere grundigt inden for Naturterapi, findes der en række udbydere (fx heg.dk hvor jeg selv er uddannet) af længerevarende uddannelser til Naturterapeut. Og, du kan deltage i Fordybelsesdagene, hvor vi træner og fordyber os yderligere.

Terapiøvelse
Kursusform

Kurset er på to dage og forløber fra lørdag kl. 9:00 til søndag kl. 18:00.

Lørdag morgen sætter vi stille og roligt lejren op, mens der vil være te og kaffe og hygge omkring bålet. Herefter starter vi med introduktion til Naturterapien.

Dagene på kurset vil bestå af både undervisningssessioner, fordybelsessessioner, træningsøvelser samt fællesskab med kaffepauser, spisestunder og bålhygge. Alt sammen fordelt, så vi får nogle skønne dage i naturen sammen og samtidig lærer om at arbejde med naturterapi og naturforbindelse.


”Man er så meget i naturen og i kontakten med både sig selv og hinanden. Det er som at være i en anden verden for en stund. Jeg havde slet ikke lyst til at tage hjem.”

Alt foregår udendørs, og vi vil således være ude alle dage uanset vejret. Der overnattes i telt (eller tarp/hængekøje) ved bålpladsen og undervises i skoven og omkring lejrpladsen. Tjek derfor de gode råd og tips under "Det praktiske" nedenfor.

Deltagerantal: Der vil være 4 - 6 deltagere på hvert hold. Den begrænsede holdstørrelse er for at skabe et tæt læringshold samt for at minimere belastningen på den omgivende natur, når vi underviser og øver i skoven.


Tip: Udover dette Grundkursus i Naturterapi, kan du også tilmelde dig Fordybelsesdagene, hvor vi træner og øver metoderne og værktøjerne inden for Naturterapi endnu mere.
Pris

Pris for weekendkursus inkl. undervisning, øvelser og bålgryde lørdag samt kaffe/te begge dage: Kr. 1.475,-

Der vil på kurset også blive uddelt øvelsesark samt forslag til relevant litteratur.

Betalingsoplysninger samt den aktuelle lokation for dit hold fremsendes på mail efter tilmelding. Der gælder de almindelige vilkår for afmelding, aflysning etc., som fremgår af Handelsbetingelserne her »

Bålhygge
Det praktiske

Sted: Kurset afholdes i Bidstrup Skovene på Midtsjælland ved mit naturskønne sted, som jeg har kaldt Skovtemplet. Du kan læse mere om mit sted i skoven her. Det er ikke muligt at komme med offentlig transport, så hvis du ikke selv har bil, kan fælleskørsel eller opsamling ved station helt sikkert aftales.

Vand og toilet: Der er adgang til drikkevandvand ved mit skovhus, hvor det også er muligt at låne et toilet. Men, da vi meget af tiden er ude i skoven, vil der i løbet af dagen kun være mulighed for at anvende moder natur. Medbring derfor også gerne en pakke kleenex/toiletrulle, håndsprit samt en pose til papiraffaldet.

Overnatning: Du skal selv medbringe telt/hængekøje/tarp, luftmadras/liggeunderlag, sovepose/dyne og øvrigt udstyr, som du skal bruge til din overnatning. Ejer du ikke selv et telt, kan du eventuelt låne, da jeg har et par ekstra (oplys dette ved tilmelding).

Mad og drikke: Der indgår kaffe, te og vand til begge dage. Morgenmad, frokost og evt. aftensmad samt øvrig frugt, snacks og den slags, skal du selv medbringe. Jeg laver dog en stor vegetarisk bålgryde lørdag aften, og den er alle velkommen til at spise fra. Det indgår i prisen. Vi varmer vores medbragte mad (de som selv har medbragt) over bål eller trangia ved spisetiderne. Pander og gryder samt trangia (inkl. gas) vil kunne lånes, hvis du ikke selv har. Medbring også gerne lidt drikkevand til eget forbrug.

Påklædning: Dette afhænger af vejr og årstid. Sørg for at tjekke vejrudsigten for Hvalsø og klæde dig rigtigt på. Sørg også for at have ekstra tørt tøj med, hvis de lover regnvejr og ekstra varmt tøj, hvis det er koldt/frost. For overnatning om vinteren kræves også ekstra uldundertøj, sovepose m.m så du kan holde varmen om natten. Da der ved godt vejr kan arrangeres en lille ekstratur til den skønneste badesø her i skoven, kan du også medbringe badetøj, hvis du har lyst.

Flåter og myg: Det kan være en god idé at anvende midler mod flåter og myg. I foråret er myg ikke det store problem, det er de til gengæld senere på året. Flåter er der jo altid i skoven, men om man tiltrækker dem er meget individuelt. En flåtspray kan sprøjtes uden på tøjet.

Andet udstyr: Ud over den rette påklædning, skal du også medbringe en drikkeflaske til mindst en halv liter og så naturligvis dine almindelige toiletting. En lomme- eller pandelygte til om aftenen er også en god idé. Herudover er der ikke som udgansgpunkt brug for andet særligt udstyr.

Din underviser: Underviser på kurset er Morten Bracker, og mig kan du læse meget mere om her, hvis du er nysgerrig :o)

Har du spørgsmål i øvrigt, skriver eller ringer du bare.

Terapiøvelse

”Øvelserne er virkelig lærerige, men uden at man ved det, så er det som om at naturforbindelsen og nærværet bare sniger sig ind på en stille og roligt. Det er ret vildt.”
Tilmelding

Udfyld formularen nedenfor, og vælg den weekend, du ønsker at deltage. Der vises kun de hold, der er ledige pladser på. Ønsker du at tilmelde dig et hold, men eventuelt også være på venteliste til et udsolgt hold, kan du skrive det under "Øvrige oplysninger".

Når du har sendt din tilmelding, vil du modtage betalingsoplysninger samt alle praktiske oplysninger på mail (tjek for en sikkerheds skyld spam/uønsket post). Så snart din betaling er modtaget via enten mobilepay eller bankoverførsel, er din plads på holdet sikret. Der er 3 dages frist til at betale, hvorefter tilmeldingen annulleres automatisk, vis betaling ikke er modtaget.

Passer datoerne dig ikke, kan du også tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker, så får du nemlig straks besked, når der kommer nye hold og datoer. Tilmeld dig nederst på siden her.

  • Allerede gennemførte hold: 4. - 5. maj 2024
  • Udsolgte hold: 22. - 23. juni 2024
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Naturtanker
Modtag fortællinger og oplevelser direkte fra skoven samt nyheder om kurser, særlige tilbud og hemmeligheder.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© Copyright - naturtid.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.

coffee

Vent, inden du stikker af: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.

coffee

Hej, jeg forstyrrer dig lige: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.