Skovfryd

Få fuldkommen fred og ro midt i den skønne natur. Her er rige muligheder for at være i og med naturen. Her er skov, hav, åer og enge. Og her er stille. Kun dyrenes lyde og vinden høres.

Du finder Skovfryd her:

Basnæsvej 160
4230 Skælskør

Naturterapi for enkeltpersoner og grupper. Kurser og Camps inden for naturterapi. Natur Refugium og Retreat. Kom i kontakt med dig selv og naturen.

Individuel Naturterapi

Har du brug for at arbejde med en personlig problemstilling, eller ønsker du at komme i bedre kontakt med dig selv og at mærke mere nærvær og tilknytning til dine omgivelser, hvad end det er naturen eller andre mennesker, så er Naturterapi måske noget for dig.

Kursus og uddannelse i Naturterapi

Grundkursus i Naturterapi

Kunne du tænke dig at lære, hvad Naturterapi er, og hvordan du kan anvende det i praksis, så er dette Grundkursus i Naturterapi måske noget for dig. Kurset er kort og intensivt, og du kommer derfor meget hurtigt tæt på både naturen og dig selv her.
På Camp Reset nulstiller vi bogstaveligt talt. Vi får fat i skovens rødder, finder tilbage til vores oprindelige urkraft og vores ursanser og genskaber forbindelsen til naturen og til os selv.

Camp Reset

På Camp Reset nulstiller vi bogstaveligt talt. Vi får fat i skovens rødder, finder tilbage til vores oprindelige urkraft og vores ursanser og genskaber forbindelsen til naturen og til os selv.

Salve for sjælen

Velkommen til mit sted midt i den skønneste natur ved skoven, vandet og stilheden. Jeg har valgt at kalde stedet for "Skovfryd". Følelsen, når man er her, er saliggørende og fylder en med fred, ro og jordforbundet nærvær. Her emmer af natur, liv og ægte inderlighed, der uundgåeligt forbinder dig med din egen indre natur. Alt dette er lige præcis, hvad Skovfryd er, og det er jeg taknemmelig for. Her er bare skønt.

Huset og lejrpladsen ligger i kanten af skoven, og bevæger man sig ind i skoven og ned til vandet, omsluttes man langsomt af stilheden og skønheden. På vindstille dage er her så stille, som intet andet sted, så kun dyrene og de summende insekter høres (om sommeren). Vinteren er til gengæld som en dyne af fredsommelig dvale her. En tid til fordybelse og refleksion. Efteråret er smukt, farverigt og ruskende. Foråret sitrende, spirende, levende og sprudlende. Fuldt af farver og et dyre og -planteliv, der bare har ventet på, at det hele skulle begynde igen.

Her ligger mit træhus, og her bor jeg. Stedet har en stor grund, der går ind mod skoven. Der er bålplads, borde og bænke samt masser af teltplads. Her er også et gæstehus (anneks), som kan lejes til overnatning. I forbindelse med naturaktiviteter er der adgang til toilet og vand i dette anneks.

Det er også her, jeg holder Naturterapi, Camp Reset, Grundkursus i Naturterapi og øvrige naturaktiviteter. Her er fasaner, harer, rådyr, egern, mus, ræve, ugler, rovfulge, vandfulge, spurvefugle og mange andre skønne dyr. De lever frit og oftest uforstyrret, hvilket vi opgså gør her i dette lille hjørne af paradis.

I pagt med naturen

I de aktiviteter, jeg afholder, såsom fx naturterapi og Camp Reset, bruger vi området omkring Skovfryd, og vi bruger også skoven og vandet. Dog altid i ydmyg respekt og omsorg for naturen og dyrelivet. Det er noget, der er vigtig for mig herude. Her er vi ligeværdige alle sammen. Dyr, planter, træer, insekter, hav, himmel og jord. Som mennesker indgår vi respektfuldt og omsorgsfuldt i denne helhed.

Naturtanker

Modtag fortællinger og tanker direkte fra skoven samt nyheder om kurser, særlige tilbud og hemmeligheder.

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Naturterapi for enkeltpersoner og grupper. Kurser og Camps inden for naturterapi. Natur Refugium og Retreat. Kom i kontakt med dig selv og naturen.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© Copyright - naturtid.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.