Naturtanker

Der er mange udfordringer ved at skifte det trygge byliv ud med stilhed, mørke og ensomhed. Og der er meget smukt. Følg med i mit liv i skoven og de oplevelser, observation, tanker og refleksioner, det føder.

Om livet i skoven

- og alt andet mellem himmel og jord

 


Blog'en Naturtanker ses længere nede på siden.

Da jeg i efteråret 2021 flyttede ud i skoven helt alene, vidste jeg, at det ville blive en proces, en rejse og en udfordring. Det var en udfordring, jeg havde lyst til at prøve af og give mig selv. Ikke fordi, det ville blive svært, hvilket det helt sikkert bliver, men fordi jeg havde brug for det. Jeg havde brug for at prøve at leve på en anden måde. En måde mere i balance med mig selv, hvem jer er, og hvem vi som mennesker grundlæggende er i vores ursjæl.

Derfor besluttede jeg også, at jeg ville dele den rejse med jer alle sammen. Jeg skriver derfor både min blog "Naturtanker", som du kan følge her på siden, og så laver jeg en videodagbog (som dog ikke udkommer hver dag) på min Youtube-kanal, der har fået navnet "Livet i skoven". Den kan du følge her »

Følg: Ønsker du at få besked, hver gang der er nyt under Naturtanker, eller nye film på Livet i skoven, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev herunder:

 

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular


Blog: Naturtanker


4. maj 2022
Det startede med Thoreau

Ja, det gjorde det faktisk, altså startede med Thoreau. Nogen vil nok sige, at det hele startede i barndommen, og det er jo sandt. Mine forældres betagelse af naturen lagde helt sikkert kimen til de ting, der sker i dag så mange, mange år senere. Men, det med at jeg pludselig er flyttet alene i skoven, det startede for ikke så længere siden ... med en bog fra 1854.

5. maj 2022
Mørkeræd

Det starter, når det begynder at blive mørkt. Så mærker jeg den der lille uro under overfladen. Ikke angst, bare en uro. Måske en slags årvågenhed, der ligger i mine urgamle gener. Bevæger jeg mig udenfor og ind i skoven, så bliver uroen til gengæld meget intens lige pludselig. Og jeg tror, jeg ved, hvad det handler om.

2. maj 2022
Lysets cyklus

Det er gået op for mig, at jeg er nødt til at lære at leve med lyset herude i skoven. Være ude når det er lyst, inde når det er mørkt, så konsekvent er livets opdeling her. Jeg kan intet foretage mig ude, når det er mørkt, så jeg står op med solen og går i seng med solen (så at sige). Lyset styrer nu min dagsrytme, og det føles faktisk ret fantastisk.

3. maj 2022
Urtid og naturtid

Der findes almindelig tid, og så findes der naturtid. Tid, der ikke bliver målt, men i stedet sanset, observeret og aflæst i omgivelserne. Naturtid følger lysets cyklus, døgnets rytme og livets bevægelse. Tiden i naturen føles blot, den går ikke, den findes faktisk ikke, den står stille. Det er alt omkring den, der flytter sig.

Image
Image


Individuel Naturterapi

Har du brug for at arbejde med en personlig problemstilling, eller ønsker du at komme i bedre kontakt med dig selv og at mærke mere nærvær og tilknytning til dine omgivelser, hvad end det er naturen eller andre mennekser, så er Naturterapi måske noget for dig.

På Camp Reset nulstiller vi bogstaveligt talt. Vi får fat i skovens rødder, finder tilbage til vores oprindelige urkraft og vores ursanser og genskaber forbindelsen til naturen og til os selv.

Camp Reset

På Camp Reset nulstiller vi bogstaveligt talt. Vi får fat i skovens rødder, finder tilbage til vores oprindelige urkraft og vores ursanser og genskaber forbindelsen til naturen og til os selv.
Kursus og uddannelse i Naturterapi

Grundkursus i Naturterapi

Kunne du tænke dig at lære, hvad Naturterapi er, hvordan du kan anvende det i praksis, og hvordan det er at arbejde som Naturterapeut, så er dette Grundkursus i Naturterapi noget for dig. Kurset er kort og intensivt, og du kommer derfor meget hurtigt tæt på både naturen og dig selv her.
Få naturen helt ind i sjælen og i hver en celle af din krop og dit sind. Med sanserne tændte og opmærksomheden helt intens, drager vi ind i skovens stille dyb.

Skovsansning

Få naturen helt ind i sjælen og i hver en celle af din krop og dit sind. Med sanserne tændte og opmærksomheden helt intens, drager vi ind i skovens stille dyb.

Naturtanker

Modtag fortællinger og tanker direkte fra skoven samt nyheder om kurser, særlige tilbud og hemmeligheder.

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Naturterapi for enkeltpersoner og grupper. Kurser og Camps inden for naturterapi. Natur Refugium og Retreat. Kom i kontakt med dig selv og naturen.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© Copyright - naturtid.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.