Lej Skovfryd

Holder du selv kurser, aktiviteter eller andet, hvor du har brug for et naturskønt sted til dine deltagere, kan du leje naturgrunden hos NATUR|TID. Både for en enkelt dag eller for flere dage med orvernatning udendørs.

Image

Natur Refugium

Kunne du godt bruge nogle dage til at tænke, meditere, stresse af eller blot finde fred og ro, så er et Natur Refugium lige noget for dig. Her finder du nemlig den skønneste natur kombineret med total fred og stilhed. Refugiet lejes ud til rolige personer i kortere perioder ad gangen.

Naturterapi for enkeltpersoner og grupper. Kurser og Camps inden for naturterapi. Natur Refugium og Retreat. Kom i kontakt med dig selv og naturen.

Individuel Naturterapi

Har du brug for at arbejde med en personlig problemstilling, eller ønsker du at komme i bedre kontakt med dig selv og at mærke mere nærvær og tilknytning til dine omgivelser, hvad end det er naturen eller andre mennekser, så er Naturterapi måske noget for dig.

På Camp Reset nulstiller vi bogstaveligt talt. Vi får fat i skovens rødder, finder tilbage til vores oprindelige urkraft og vores ursanser og genskaber forbindelsen til naturen og til os selv.

Camp Reset

På Camp Reset nulstiller vi bogstaveligt talt. Vi får fat i skovens rødder, finder tilbage til vores oprindelige urkraft og vores ursanser og genskaber forbindelsen til naturen og til os selv.

Helt tæt på naturen

NATUR|TID holder til på en naturskøn grund i Basnæs Skov få minutter fra vandet. Der er bålsteder, bænke og masser af plads til telte og aktiviteter. Stedet har jeg valgt at kalde "Skovfryd", og du kan leje det, når vi ikke selv bruger det, hvis du har brug for et sted til dine naturaktiviteter.

I det sydvestligste hjørne af Sjælland finder du Basnæs Skov, som ligger ud til Basnæs Nor. En gemt perle af naturskønhed og dyreliv.  Her holder NATURTID til, og her bor jeg. Når jeg ikke selv holder Naturterapi eller Camp Reset, har du mulighed for at leje min grund til dine egne naturaktiviteter. Nogle gange kan det være vanbskeligt at finde steder og områder i den danske natur og skov, hvor man kan få fred og ro til at arbejde med fx Naturterapi, skovbad eller andre aktiviteter, der fordrer stilhed, ufortyrrethed og fordybelse.

På grunden er der en stor bålplads, et mindre ilsted, to bænkegrupper og stubbe omkring bålet samt masser af plads til telte. Der er adgang til drikkevand fra husets udehane. Og der er adgang til et enkelt toilet i mit anneks. Omgivelserne byder på skov, hav og marker, alt efter hvor man bevæger sig hen - og huset og grunden ligger lige midt i det hele.

Grunden lejes ud til aktiviteter for maksimalt 10 personer og udelukkende til rolige aktviteter, der ikke støjer eller griber ind i naturen. Til gengæld kan I frit anvende faciliteterne, mens I er her.

Vilkår
  • Grunden efterlades ryddet for affald og rengjort (borde og bænke, bålplads etc).
  • Affald tages med væk.
  • Parkering kan ske i begrænset omfang ud for grunden. Ellers er der parkering ca. 500 meter derfra ved indkørslen til skoven.
  • Brænde kan bruges i begrænset omfang fra området, ellers medbringes selv eget brænde fx i brændesække.
  • Betaling sker forud og refunderes ikke ved aflysninger under 7 dage før. Du modtager betalingsoplysninger på mail efter din booking er aftalt.
  • Bemærk også, at som lejer af grunden er du selv ansvarlig for sikkerhed og ansvarsdækning i forhold til dine kunder/klienter.
Pris

Prisen er fleksibel alt efter, hvor mange deltagere du har med. Dette blandt andet, fordi det trækker forskelligt på brug af toiletfaciliteter, drikkevand, brænde og den slags, jo flere I er.

  • 1 -2 deltagere: Kr. 400.-/døgn
  • 3-5 deltagere: kr. 800,-/døgn
  • 6 - 10 deltagere: kr. 1.500,-/døgn
Booking

Hvis du er interesseret i at leje naturgrunden, er du velkommen til at sende en forespørgsel via nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage til dig snarest. Skriv gerne, hvad du ønsker at anvende grunden til, hvor mange personer, hvornår og hvor lang tid.

Send en forespørgsel

Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.
Udfyld venligst alle krævede felter.

Naturtanker

Modtag fortællinger og tanker direkte fra skoven samt nyheder om kurser, særlige tilbud og hemmeligheder.

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Naturterapi for enkeltpersoner og grupper. Kurser og Camps inden for naturterapi. Natur Refugium og Retreat. Kom i kontakt med dig selv og naturen.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Image
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© Copyright - naturtid.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.