Grundkursus i
Naturterapi

Du vil lære, hvordan du kommer i bedre kontakt med din egen indre natur og ad den vej den ydre natur. Og, du vil lære, hvilke metoder og værktøjer inden for naturterapien, du kan anvende både i forhold til dig selv og i forhold til andre.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Individuel Naturterapi

Har du brug for at arbejde med en personlig problemstilling, eller ønsker du at komme i bedre kontakt med dig selv og at mærke mere nærvær og tilknytning til dine omgivelser, hvad end det er naturen eller andre mennesker, så er Naturterapi måske noget for dig.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Grundkursus i Naturterapi

Kunne du tænke dig at lære, hvad Naturterapi er, hvordan du kan anvende det i praksis, og hvordan det er at arbejde som Naturterapeut, så er dette Grundkursus i Naturterapi noget for dig. Kurset er kort og intensivt, og du kommer derfor meget hurtigt tæt på både naturen og dig selv her.
Camp Reset. Outdoor, friluftsliv og afstresning. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Camp Reset

På Camp Reset nulstiller vi bogstaveligt talt. Vi får fat i skovens rødder, finder tilbage til vores oprindelige urkraft og vores ursanser og genskaber forbindelsen til naturen og til os selv.

Træning & fordybelse

Sted: Bidstrup Skovene ved Jystrup/Hvalsø på Midtsjælland

Har du deltaget i et Grundkursus i Naturterapi, kan du med fordel også tage med på disse trænings- og fordybelsesdage. Her vil vi nemlig både indøve endnu flere værktøjer og metoder inden for naturterapien, og vi vil bruge tid på at træne og øve os i at anvende alt det, vi har lært på grunduddannelsen.


tilmeld Se datoer samt tilmelding nederst på siden.

På Fordybelsesdagene træner og øver vi, det du har lært på Grunduddannelse i Naturterapi. Dagene vil være meget uformelle og afslappede, da det er det bedste læringsmiljø. Især når man skal øve sig på noget sammen med andre.

På grunduddannelsen går vi meget håndværksmæssigt til værks, så derfor er det en rigtig god ide at forsætte træningen efter kurset. Det er formålet med disse opfølgningsdage. På denne måde kan du i sammenhæng med grunduddannelsen bygge din uddannelse og læring inden for Naturterapi op i mindre skridt og helt efter dig eget behov og din økonomi, som alternativ til en længerevarende og dyrere uddannelse.

Samtidig vil du helt sikkert også kunne møde nogle af dem, du måske kender fra kurset eller dem fra de andre hold.

Det hele vil være rammet ind af dejlig stemning, bål, te/kaffe, hygge og masser af natur.

Form

På Fordybelsesdagene starter vi blødt op klokken 10:00 og slutter ud på eftermiddagen/aftenen, hvor vi runder af omkring bålet.

Der er ingen dagsorden ud over, at jeg altid vil have en håndfuld øvelser med, som vi kan anvende. Men, som udgangspunkt er det jer, deltagere, der sætter dagsordenen ud fra, hvad I føler brug for at træne og styrke og lære mere om.

Sted

Trænings- og fordybelsesdagene foregår - lige som selve Grunduddannelsen i Naturterapi - i skovene omkring mit naturskønne sted, som jeg har kaldt Skovtemplet. Du kan læse lidt mere om stedet, og se hvor det ligger, her »

Pris og tilmelding

Det koster kr. 450,- at deltage i en Fordybelsesdag. Prisen inkluderer te/kaffe og kage omkring bålet samt facilitering, vejledning og supervision fra en eller flere uddannede Naturterapeuter.

Jeg sætter løbende dage op her, som man kan tilmelde sig. Udfyld formularen nedenfor og indbetal deltagergebyret, så er du med.

NB: Det er selvfølgelig også muligt selv at aftale træningsdage individuelt sammen med de andre deltagere på dit kursushold, hvilket altid er en rigtig god idé.

Tilmelding

Der vil komme datoer op her, når vi nærmer os de nye hold i foråret 2024. Ønsker du at blive orienteret om nye datoer, kurser og meget mere, kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet "Naturtanker". Det kan du gøre lige herunder ved at udfylde navn og e-mail.

Naturtanker
Modtag fortællinger og oplevelser direkte fra skoven samt nyheder om kurser, særlige tilbud og hemmeligheder.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© Copyright - naturtid.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.

coffee

Vent, inden du stikker af: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.

coffee

Hej, jeg forstyrrer dig lige: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.