Camp Reset

På Camp Reset nulstiller vi bogstaveligt talt. Vi får fat i skovens rødder, finder tilbage til vores oprindelige urkraft og vores ursanser og genskaber forbindelsen til naturen og til os selv.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Individuel Naturterapi

Har du brug for at arbejde med en personlig problemstilling, eller ønsker du at komme i bedre kontakt med dig selv og at mærke mere nærvær og tilknytning til dine omgivelser, hvad end det er naturen eller andre mennesker, så er Naturterapi måske noget for dig.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Grundkursus i Naturterapi

Kunne du tænke dig at lære, hvad Naturterapi er, hvordan du kan anvende det i praksis, og hvordan det er at arbejde som Naturterapeut, så er dette Grundkursus i Naturterapi noget for dig. Kurset er kort og intensivt, og du kommer derfor meget hurtigt tæt på både naturen og dig selv her.
Kreativitet. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

Kreativt Naturrum

Naturen er en af de aller bedste inspirationskilder og stimulatorer, når vi ønsker at være kreative og skrive, skabe, kreere, løse opgaver, udfordringer eller noget helt syvende. I kreativt Naturrum er vi uden for, og vi anvender naturens symboler og sanseindtryk til at udvide vores tankerum.
I Shamanismens fodspor. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.

I Shamanismens fodspor

Tag med på en opdagelsesrejse i tusinder af års traditioner med at søge råd og indsigt hos naturen og dens væsner og ånder. Find dit Kraftdyr, giv slip på uønskede mønstre, lær om Årshjulet og altings cyklus og skab forbindelse til din indre urkraft.

Tilbage til naturen

Image
Image

Camp Reset er en fælles lejr, som afholdes nogle gange hen over året alt efter behov og interesse - både som sommercamp og vintercamp. Her er vi sammen om at nyde naturen, sanserne, bålet, dyrelivet og stilheden - langt væk fra støj, trafik, byer, mobiltelefoner og emails. Formålet er at søge en tilstand af inderlig samhørighed med naturen og hinanden og samtidig at genskabe en oprindelig følelse af tilknytning til vores omgivelser og os selv.


tilmeld Se hold og datoer samt tilmelding nederst på siden.

Formålet med Camp Reset er at lægge det moderne liv bag os og hengive os til vores indre natur for en stund. De færreste mennesker i vores del af verden har mulighed for at smide alt overbord og leve i og med naturen. De fleste har dog samtidig et stort ønske om, og især en stor længsel efter, at opnå mere balance i deres liv, og opnå mere kontakt og samhørighed med naturen. I bund og grund handler det om at komme tilbage til en mere naturlig tilstand i os, og det handler om at finde en bedre balance mellem vores moderne sjæl og vores ursjæl. Vi er kommet langt væk, alt for langt væk, fra vores indre natur og en måde at leve på, som er naturlig for os.

Mere ro og mere natur

På Camp Reset giver vi hinanden chancen for at finde tilbage til vores indre urkraft og ursjæl. Vi giver hinanden tid og ro og samtidig fællesskab til at finde en kontakt med både naturen og os selv helt her ude, hvor vi kun er omgivet af den skønneste natur og intet andet. Her er masser af dyreliv, her er skov og hav, og her er vidder og en uendelig himmel.

Vi slår lejr omkring bålet og nyder stilheden, naturen og hinandens selskab i 3-6 dage (alt efter hvad du tilmelder dig). Undervejs arbejder vi med forskellge naturterapeutiske metoder, der kan støtte os i at sanse mere og i at komme mere i kontakt med naturen omkring os og naturen i os selv. Deltagelse i dette er, som alt andet i lejren, helt frivilligt. Alt, vi ønsker for hinanden er, at vi alle kommer hjem herfra med ro i sjælen, lyst til mere natur, og med et lille kim plantet i vores sind, der minder os om, at der er en anden og mere naturlig måde for os at leve på.

Outdoor, friluftsliv og afstresning. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
En nulstilling

Når lejren hedder "Reset", er det fordi idéen om at nulstille vores liv beskriver filosofien bag rigtig godt. Der bliver for tiden talt meget om, at det moderne menneske har brug for mere natur, og at tid i naturen gør os sundere. Nogle taler endda om "naturen på recept", altså som en slags medicin ligefrem. Der er heller ingen tivl om, at naturen heler os både fysisk og mentalt, men ... det er også at vende tingene lidt på hovedet. At sige at naturen gør os sundere er det modsatte af at sige, at fraværet af natur gør os sygere. Det lyder måske indlysende, men det er en vigtig forskel, for det moderne liv er ikke naturligt for os. Det er naturligt for os at leve med og i naturen.

At anvende naturen til at hele de dårligdomme, som det moderne liv skaber i os, er symptombehandling. Hvis vi vil undgå helt at udvikle alle disse dårligdomme, skal vi vælge at leve anderledes. Det vil sige at leve mere i balance med os selv og naturen. Det betyder også at vende tilbage til en mere naturlig og autentisk livsanskuelse, og det er her det med "nulstillingen" kommer ind. Skal vi finde tilbage til naturen, både naturen derude, men også naturen i os selv, så skal vi pille en masse af alle de lag af, som det moderne liv har skabt i os. Lag, som skaber større og større distance mellem vores liv og vores indre og ydre natur.

På Camp Reset søger vi tilbage, og vi søger at genskabe denne kontakt og balance. Det er naturligvis ikke gjort alene på disse få dage, og en Camp Reset er derfor noget, man kan komme med på, lige så tit man har lyst.

Outdoor, friluftsliv og afstresning. Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
Form

Kurset varer 5 dage og ligger typisk fra onsdag til søndag. Vi starter på førstedagen (onsdag) kl. 12:00 og er hjemme igen søndag eftermiddag/aften.

Alt foregår udendørs, og vi vil sådledes være ude alle dage uanset vejret. Der overnattes i telt i nærhed til bålpladsen (tarp og hængekøje kan anvendes med hensyntagen til vejret). Tjek derfor de gode råd og tips under "Det praktiske" nedenfor.

Deltagerantal: Der vil være 4 - 6 deltagere på hvert hold.

Pris

Pris for en Camp på 5 dage inkl. campguide, naturterapeutiske træninger (frivillige) samt kaffe, te, vand og 4 x aftensmad over bål: Kr. 3.500,-

Betalingsoplysninger fremsendes på mail efter tilmelding. Der gælder de almindelige vilkår for afmelding, aflysning etc., som fremgår af Handelsbetingelserne her »

Prisen inkluderer ikke transport til lejrpladsen (fælleskørsel kan arrangeres), dit eget udstyr, samt madrationer ud over aftensmad.

Det praktiske

Sted: Camp Reset foregår et sted langt fra civilisationens støj og forstyrrelser. Kernen i disse camps er netop stilhed og uforstyrrethed, og derfor kan stedet variere fra camp til camp. Jeg sørger altid for at researche grundigt på lokationerne, så vi finder de bedst egnede steder. Oftest vil det foregå i den sydlige del af Sverige i nogen lunde kort transportafstand fra Danmark.

Den konkrete lokation vil blive oplyst senest en måned inden vi mødes, hvor du vil modtage GPS-koordinater, adresse samt kørselsvejledning. Vi vil så vidt muligt også mødes på et udvalgt sted på vejen, inden vi begiver os væk fra "civilisationen".

Vand og toilet: Der vil oftest ikke være adgang til vand og toilet, der hvor vi slår lejr. Derfor medbringer vi rigeligt drikkevand. Toiletbesøg foregår i naturen, og der følger instrukser i hensynet til naturen i denne forbindelse.

Overnatning: Du skal selv medbringe telt, luftmadras/liggeunderlag, sovepose/dyne og øvrigt udstyr, som du skal bruge til din overnatning. Tag højde for vejrudsigt og årstid, når du planlægger dette. Er du i tvivl er du velkommen til at ringe eller skrive.

Mad og drikke: Der indgår kaffe, te og vand samt aftensmad over bål alle aftener. Herudover medbringer du selv madpakke, frugt og snaks efter behov. Har du særlige behov ift. fødevarer, må du gerne oplyse det ved tilmelding (gælder ift. aftensmaden).

Påvirkning: Hverken alkohol eller øvrige rusmidler er tilladt under campen.

Påklædning: Dette afhænger af vejr og årstid. Sørg for at tjekke vejrudsigten for den oplyste lokation og klæde dig rigtigt på. Sørg også for at have ekstra tørt tøj med, hvis de lover regnvejr og ekstra varmt tøj, hvis det er koldt/frost. For overnatning om vinteren kræves også ekstra uldundertøj, sovepose m.m så du kan holde varmen om natten.

Andet udstyr: Ud over den rette påklædning, skal du også medbringe en drikkeflaske til mindst en halv liter og så naturligvis dine almindelige toiletting. Herudover er der ikke som udgansgpunkt brug for andet særligt udstyr. Mangler vi noget undervejs, er der oftest mulighed for at proviantere i nærmeste by. Bemærk, at Camp Rest ikke er et overlevelseskursus, og der derfor ikke er krav om, at man skal skaffe føde fra naturen.

Teknologi: Vi lægger mobiltelefoner, musikafspillere, tablets og al den slags væk, når vi er på Camp Reset. Ønskes det af særlige årsager, at man kan kontaktes under opholdet, kan telefonnummer til NATUR|TID oplyses til pårørende. Vi vil så holde nødtelefonen åben og svare eventuelle opkald.

Sikkerhed: Al deltagelse foregår på eget ansvar, og det er derfor op til dig selv at sørge for at være forsikret. NATUR|TID er ikke ansvarlig for den enkelte deltagers sikkerhed, hvilket accepteres ved tilmelding. Men, din lejrleder er uddannet i førstehjælp, og der medbringes også grundliggende førstehjælpsudstyr (forbindinger, rensevæske etc.). Herudover instrueres i fælles sikkerhedsforanstaltninger i begyndelsen af turen.

Transport: Lokationen for alle Camps vil være, så du kan køre dertil i bil. Hvis vejen til selve lejrpladsen ikke egner sig til almindelige "bybiler", vil vi parkere på nærliggende p-plads og bære vores bagage det sidste stykke. Har du ikke bil, kan der med stor sikkerhed arrangeres fælleskørsel fra Danmark. Skriv dette i feltet for "Særlige behov" i tilmeldingsformularen.

Deltagerantal: Der vil være 4 - 6 deltagere (ud over campguiden) på hvert hold.

Har du spørgsmål i øvrigt, skriver eller ringer du bare.

Tilmelding

Udfyld formularen nedenfor, og vælg det datosæt, du ønsker at deltage på. Når du har sendt din tilmelding, vil du modtage betalingsoplysninger samt alle praktiske oplysninger på mail. Så snart din betaling er modtaget via enten mobilepay eller bankoverførsel, er din plads på holdet sikret.

Passer datoerne dig ikke, kan du også tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker, så får du nemlig straks besked, når der kommer nye hold og datoer. Tilmeld dig nederst på siden her.

Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Udfyld venligst alle felter markeret med *
Naturtanker
Modtag fortællinger og oplevelser direkte fra skoven samt nyheder om kurser, særlige tilbud og hemmeligheder.

Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
Naturterapi og Shamanisme. Kursus og uddannelse inden for naturterapi, shamanisme og som naturterapeut.
KONTAKT
    youtube icon
INFO
JURA
© Copyright - naturtid.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.

coffee

Vent, inden du stikker af: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.

coffee

Hej, jeg forstyrrer dig lige: Har du lyst til at tilmelde dig mit nyhedsbrev Naturtanker? Så får du nemlig post direkte fra skoven med alt om kurser, nye hold, spændende artikler samt særlige tilbud og hemmeligheder.